Преди избори всички сме емоционални. Обикновено преди избори е така, не

...
Преди избори всички сме емоционални. Обикновено преди избори е така, не
Коментари Харесай

Лидерът на СДС Румен Христов прогнозира категорична победа за ГЕРБ-СДС

Преди избори всички сме прочувствени. Обикновено преди избори е по този начин, не виждам нищо извънредно. Ние сме се държали по-обрано в тази коалиция. Това сподели пред Българска национална телевизия Румен Христов, заместник-председател на ПГ ГЕРБ-СДС.

ПП-ДБ изнервили нещата, по думите му. Делян Пеевски има известно въздействие, Движение за права и свободи е одобрена партия, посочи депутатът, само че съдействието сред ГЕРБ и Движение за права и свободи не било неправилно. ПП-ДБ били чести посетители в кабинета на Пеевски.

Той предвижда безапелационна победа на ГЕРБ-СДС, само че няма да е задоволителна за независима власт. Рано е да се предвиждат обединенията, по думите му. България има потребност от устойчиво ръководство, безапелационен бе Христов, като добави, че все нови и нови кавги ни затрупват и забравяме старите.

Иначе и двата вота у нас са значими - за депутати и за представители в Европейския парламент. Според него партийните лица би трябвало да заемат министерски постове. Лидерите на Политическа партия мъчно ще намерят поддръжка за изпълнителната власт от ГЕРБ-СДС, но такава могат да получат Христо Иванов и Атанас Атанасов, които показали мъдрост в връзките в сглобката.

Припомняме, преди месец Румен Христов изрази упования за цялостно обединение на десните партии в страната, като по негови думи диалози за опцията сред партиите не са спирали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР